Hjelp! Jeg bygger bad. Mange bad!

Hjelp! Jeg bygger bad. Mange bad!

Å gå løs på bad og våtrom på egen hånd, hadde ikke vært lurt. Så ydmyk er jeg.

Spesielt når man skal bygge både en, to og tre bad. Dessuten er våtrom fagfolks domene. Men jeg har kommet med mange, bestemte meninger om utformingen av badene Jeg har også vært kreativ i små og store løsninger som ikke kommer som hyllevare.

Jeg skal fortelle deg hva jeg har gjort underveis i prosjektet.

Det er mye som skal på plass for badet står ferdig og klar til bruk: Jeg har valgt fliser med omhu. Grublet mye på baderomsinnredning og funnet på en del morsomme løsninger for å få de små, spesielle detaljene på plass.

 

 

 

På bloggen kommer jeg til å poste en del innlegg fra baderomsprosjektene. Noe begynner å bli ferdig, men jeg har dokumentert prosessen underveis med mobilkamera og kommer til å gi tips og råd du kan få nytte av.

 

 

Har du spørsmål til meg, ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet. Jeg skal forsøke å svare innen en dag eller to. Dette er forresten utsikten fra badet i første etasje…

 

 

PS. Takk for at du stakk innom og tok en titt. Følg meg videre. Det kommer mye mer.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp