Bli med inn – bli inspirert

Bli med inn – bli inspirert

Hei alle sammen.

Velkommen til min blogg. Jeg heter Kjetil Bjørnberg og bygger hus og hytter. I denne bloggen deler jeg mine erfaringer og gir deg gode tips og råd på veien.

Det er noe jeg aldri glemmer. Og det er den første gangen jeg kjente lukten av sagmugg som barn.

Jeg så hvordan materialer ble formet og brukt i hus og store bygg. Og til møbler og interiør. Veien min gikk tidlig til byggfagene.

Jeg har mistet oversikt over hvor mange leiligheter og hus jeg har på samvittigheten, men erfaringen underveis har gitt meg kunnskap og et vell av idéer jeg har lyst å dele med deg.

Jeg kommer til å ta utgangspunkt i to private byggeprosjekter i bloggen min:

Huset mitt på Bjorøy i Fjell utenfor Bergen og hytteprosjektet mitt i Hemsedal.

Her skal du får være med fra A til Å.

Jeg kommer til å skrive om smarte løsninger og hvordan jeg får det utvendige og innvendige akkurat slik jeg vil ha det. Men jeg har ikke tid til å bare skrive blogg. Det må bygges og innredes også.

Jeg har alliert meg med en proff skribent og en profesjonell fotograf, som selvfølgelig får betalt for jobben de gjør. Derfor vil du se noen annonser og betalte innlegg på bloggen min. Disse vil selvfølgelig være merket som reklame.

Men for det meste er det jeg som står for innholdet. Innhold som jeg håper du vil få nytte av. Er du annonsør og vil ha betalt omtale eller reklame på bloggen, ta kontakt.

Bli med inn – bli inspirert!

Kjetil B.

 

 

Kontakt meg

topp