Sluk til badet – spør etter designsluk

Sluk til badet – spør etter designsluk

Sluk er ikke lenger bare en nødvendig del av våtrommet. Sluk er også design.

Har du irritert deg over at sluk blir plassert midt i dusjsonen med fall fra alle retninger? Som denne illustrasjonen viser:

 

 

Med et designsluk unngår du det. Slike sluk kan plasseres hvor som helst og åpner for bruk av store fliser med fall i én retning:

 

 

På hovedbadet er slukene spesialbestilt for å passe inn i dobbeldusjen. Inn mot rennen er det fall på 2,5 centimeter. Her har jeg lagt fallet på én fliseskjøt. Det gir et rent og pent inntrykk. Slukene har hårsil i bunn. Det blir en enkel sak å holde rent. Dermed unngår jeg tette avløp.

 

 

Et designsluk koster 5-6000 kroner. Hør med rørleggeren om muligheter for et stilig designsluk. Noen vil sikkert mene at et designsluk er litt for råflott. Men er det det? Tenk på at totalkostnaden på et bad fort kommer opp i et par hundre tusen kroner. Da ville jeg spandert det lille ekstra.

 

 

I Hemsedal har jeg samme renne på alle badene i kjelleretasjene som i huset på Bjorøy. Dusjene står i nisjer som er flislagt. Resten av badene blir i hvit betong. Jeg kan nesten ikke vente på at badene blir ferdige.

 

Kjetil B.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

topp