Bassenget er inspisert. Gigantflisene skal legges

Bassenget er inspisert. Gigantflisene skal legges

Bassenget ble tatt i øyensyn av fagfolkene på mandag. Om en måned bør alt være klart.

Det er ikke bare, bare å få ferdig et basseng på et fuktig Vestland før jul. Jeg måtte krype til korset og sette opp et vanntett spikertelt. Kraftige varmevifter sørger for å tørke innsiden.

 

 

Grunnen til at det må være helt tørt og rent, er membranen jeg skal bruke. Det er en sementbasert blanding som er svært holdbar og sørger for et tett basseng jeg kan ha glede av i mange år. Det er selskapet Mapei som sørger for at alt går riktig for seg. De har mye god kompetanse på betong og fliser.

 

 

Det første som skal gjøres er å legge fliser i bunn. Disse er 160 centimeter brede. På bassengveggene går jeg også for gigantfliser. De er 80 centimeter brede og 220 høye.

 

 

Rundt bassenget har jeg noe flotte granittfliser med bue på kanten. Det går rundt 20 på langsiden og ti på kortsiden av bassenget. Jeg regner med at flisearbeidet er ferdig om en måneds tid. Når det hele er ferdig, skal en sikkerhetsduk monteres. Den dekker bassenget når jeg ikke er til stede.

 

 

Det blir et helsårsbasseng med rundt 30 grader i vannet, om vinteren. Vannet varmes kjapt opp av en gassvarmer og med jordvarmeanlegget som skal installeres. Om kvelden lyser to kraftige lamper opp vannet. Disse er plassert på innsiden av bassenget og lyser bort fra huset. PS. Det blir pool-party i januar. Innbydelse kommer.

 

Kjetil B.

 

 

2 Kommentarer

 • Alexandra
  8. november 2016 09:30

  WOW WOW WOW! Dette blir flott!

  • Kjetil Bjørnberg
   8. november 2016 09:45

   Takker!
   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp