Boligalarmer trenger ikke være store, klumpete og stygge

Boligalarmer trenger ikke være store, klumpete og stygge

Boligalarmer kan være vanskelig å plassere.

Jeg har sagt det før: Jeg liker rene og rette linjer. Da bør ikke  klumpete og stygge boligalarmer ødelegge helthetsinntrykket. Dere kan jo tenke dere hvordan jeg reagerte da forslaget om å sette opp diverse stygge bokser i alle rom ble forslått på fullt alvor:

Nei, nei og atter nei!

Etter å ha gjort grundig research, fant jeg endelig en løsning som vil holde potensielle tyver unna.

 

 

Uten å gå for mye i detaljer, er systemet koblet opp mot mobilen. Jeg kan både se og kan snakke med dem som beveger seg rundt huset, selv om jeg skulle befinne meg på jobb eller ferie. Oppdager jeg uvedkommende, vil jeg be dem om å pelle seg vekk, før jeg utløser alarmen via telefonen.

 

Alarmsystemet inne i huset er selvfølgelig skjult og umulig å koble ut hvis du ikke vet hvordan det skal gjøres.

 

Hvordan alarmsystemet er satt opp, vil jeg selvfølgelig ikke skrive om her. Det eneste jeg kan garantere: Å bryte seg inn i mitt hus, er det samme som å bryte seg rett inn i politiets glattcelle. Potensielle tyver vil bli tatt med buksene nede, før de klarer å si innbrudd.

 

 

 

Er det noen som har erfaringer med andre diskré utseende alarmsystemer? Gi en melding i kommentarfeltet. Jeg er nysgjerrig på om det finnes andre alternativer enn det jeg har valgt. Det vil si alarmer uten de stygge, klumpete boksene i hvert rom.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp