Soverommet er ferdig – tror jeg

Soverommet er ferdig – tror jeg

Soverommet er det viktigste rommet i huset. Helgen har jeg tilbrakt under dynen.

Det er her jeg skal hente krefter etter lange arbeidsdager og bloggskriving. Soverommet er husets hjerte. Det eneste jeg mangler nå, er i grunnen en avgjørelse om plassering av sengen. I byggeperioden var jeg sikker på at sengen skulle plasseres slik den står nå og ikke mot denne utsikten:

 

 

Men nå er jeg jammen meg kommet litt i tvil. Grunnen er at jeg stadig tar meg selv i å vri nakken.

Det er noe magisk ved å la øynene lukkes til stjerner på himmelen og lys i horisonten.

 

Bildene av soverommet tok jeg nå i helgen. Nå må dere ikke le, men jeg stryker sengetøyet. Det må se helt perfekt ut en gang i uken…

 

 

Men hvordan få en god natts søvn? Jeg har valg en nøytral farge på veggene og blålilla sengegavl. Fargen er beroligende og bra for innsovning. Men uansett: Jeg har et godt sovehjerte.

 

 

Hovedbadet ligger i rommet ved siden av. Inn en dør, og dusj og badekar venter.

 

 

Jeg har også montert TV på veggen. Jeg forsøker å slå det av før klokken elleve på kvelden. Det er ikke bra for søvnen at hjernen blir utsatt for blått lys fra fjernsynsskjermer, mobiler og pc før en legger seg.

 

 

Men tilbake til utgangspunktet, det er mulig jeg snur sengen. Kjenner det i nakken…

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp