Skistallen blir godt utstyrt for vinteraktiviteter

Skistallen blir godt utstyrt for vinteraktiviteter

Skistallen blir en viktig brikke for et godt opphold i Hemsedal.

Jeg var på topptur i Jotunheimen for en del år siden og sov i telt. Men jeg opplevde det mer som å sove i skistallen fra helvete. Det var hverken varme skistøvler eller klær da jeg våknet klokken 04.30 – av kuldesjokk. Men jeg overlevde. Jeg kommer ikke til å sove i telt en gang til, for å si det sånn…

 

 

Men en skistall skal bygges i hytten, en velutstyrt en. Det blir vaskemaskin og tørketrommel for sure skisokker og våte klær. Jeg hater når det henger vått tøy i oppholdsrom. Jeg går for samme modell som på vaskerommet på Bjorøy.

 

 

Jeg monterer også en skyllevask for skistøvler. I tillegg blir det et eget varmeskap for klær og en skotørker. Med så mye fukt i rommet, vil jeg sørge for en god ventilasjonløsning.

 

 

Skistallen får inngang ved garasjen på baksiden. Nå lurer jeg litt på hvilken løsning som er bra for oppbevaring av ski. Mulig jeg snekrer en smart løsning på veggen.

Jeg får fnatt av rot i skistallen.

Så her skal det bli orden både for klær, støvler, ski og skistaver. Mulig jeg også kommer til å lage en smørebenk for langrennski. Om sommeren blir det sikkert plass til et par sykler i tillegg. Ha en god helg!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp