Hyttemåltidene blir laget på kjøkkenet under hemsen

Hyttemåltidene blir laget på kjøkkenet under hemsen

Hyttemåltidene blir tilberedt under hemsen i godt lys og med dype basstoner i taket.

Jeg bruker samme møbelsnekker som hjemme i Bergen for å sikre hyttemåltidene. Han skuffer aldri og har bygget flere kjøkken for meg tidligere. Dette er et kjøkken i det siste boligprosjektet mitt i Arna i Bergen:

 

 

Jeg har skrevet om det før. Hvorfor ikke la en møbelsnekker hjelpe deg med å bygge et kjøkken fra grunnen? Det er billigere enn du tror!

 

 

Man kan også bruke standardskrog og bygge noen stilige fronter og arbeidsbenker. Slik ser kjøkkenet mitt ut i huset på Bjorøy etter at møbelsnekkeren hadde vært på ferde:

 

 

Men hva med kjøkkenet her i Hemsedal? Det skal kunne betjene en stor bordsetning med mange gjester. Jeg kommer tilbake til løsningen jeg velger i et senere innlegg. Men jeg har bestemt meg for å prøve noe litt annerledes.

 

Jeg maler taket helt svart!

 

Men bare under hemsen, rett over kjøkkenet. Jeg er ikke blitt helt depressiv av all byggevirksomheten.

 

 

Først monterer jeg gipsplater og sparkler, før malingen kommer på plass. Det blir downlights strategisk plassert for å gi kokken god belysning. Og selvfølgelig arbeidsmusikk. I taket kommer det seks høyttalere pluss to subber for å riste lapskausen litt ekstra etter en lang dag i bakken. Velkommen til bords!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp