Sjeselong for stille stunder i toppetasjen

Sjeselong for stille stunder i toppetasjen

Sjeselong kommer fra fransk, og betyr langstol.

Jeg forsøkte lenge å finne en sjeselong som passet inn i stuen i toppetasjen. Men nei, modellene jeg så på var enten for korte, eller hadde feil farge. Jeg gikk for den beste løsningen: Frem med blyant og papir, og en runde på snekkerverkstedet.

 

 

Via møbelsnekkeren ble kuskinnet bestilt og farget på fabrikken i Italia. Jeg valgte denne fargen bevisst fordi jeg ville ha et brudd med den avdempete fargen på vegger og gulv.

 

 

Jeg fikk også tegnet inn en smart detalj. Her er det plass til to sjampagneglass og en sjampagnekjøler. Da skulle vel egentlig alt være klart til en avslappende helg, med utsikt og ro. Det er plass til både to og tre personer i sjeselongen.

 

 

Jeg har planer om å få laget flere møbler etter egne tegninger både ute og inne. Jeg vurderer også å få laget et stuebord i Corian. Dette materialet har jeg brukt på kjøkkenet, og jeg er strålende fornøyd.

 

 

Materialet kan formes til ønsket møbel og pusses når det blir slitt. Jeg vurderer å bruke Corian i noen av møblene som skal brukes utendørs.

 

 

Er det vanskelig å tegne og få laget et møbel? Nei. Du lager kun en grovskisse. Resten fikser møbelsnekkeren. Kjør på!

 

Kjetil

 

 

2 Kommentarer

  • Robert
    20. februar 2017 11:50

    Hei, hva slags møbelsnekker brukte du her?

Legg igjen en kommentar

topp