LED i trappehuset og spotlight. Men en lampe i taket?

LED i trappehuset og spotlight. Men en lampe i taket?

Dette skaper litt hodebry og tankevirksomhet. Jeg har allerede LED-lys, men vurderer en lampe i taket.

Spørsmålet er om en lampe passer inn i det minimalistiske trappehuset. Utfordringen min fra begynnelsen var å få trappehuset til å virke innbydende og varmt. Jeg har brukt LED-lys og spotlights langs trappetrinnene og en lysskinne i gelenderet. Jeg kunne hengt lamper på veggen, men lot være. I stedet har jeg montert to spotlights i hvert trappeløp.

 

 

Slik er trappehuset lyssatt:

 

 

Jeg er svært fornøyd med resultatet.

 

 

Men, jeg lurer på å henge opp en lampe i taket. Jeg har tenkt på flere lamper, men tar gjerne imot forslag. Jeg har kommet over flere såkalte «konglelamper». Disse lampene kommer i ulike former og farger. Problemet er at det finnes mengder av slike lamper. Det er ganske høyt under taket på toppen av trappehuset. Trappen er plassert like ved utgangsdøren.

 

 

LED

 

 

Så nå trenger jeg litt hjelp. Har du sett et slikt design i en lampebutikk. Eller på nettet? Gi meg et tips. Jeg trenger navn på modell og hvor den kan kjøpes. Du kan også sende meg en lenke hvis du finner noe på nettet,

 

Trappehuset er bygget og tilpasset av en møbelsnekker. Trappen går gjennom hele bygget. Lampe, eller ikke lampe. Det er spørsmålet.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp