Gummigulv på en-to-tre

Gummigulv på en-to-tre

Å legge gulvet gikk kjapt og greit. Det er trolig det første i sitt slag i en privatbolig. 

Både produsenten og undertegnede tror i hvert fall det er det første. Hvis jeg tar jeg feil, er det bare å gi en tilbakemelding i kommentarfeltet.

 

Les mer om gummigulvet

 

Du lurer sikkert på om et slikt gulv er noe for deg. Jeg kan anbefale det på det varmeste. Det ikke helt som å gå på en sky, men nesten. Produsenten var spent på hvordan resultatet ville bli, rent estetisk, på grunn av de store vinduene som slipper inn mye lys. Jeg kommer tilbake til det.

 

Slik gikk gulvleggerne gikk frem:

 

 

Først primet de betonggulvet for å få god heft ( feste ). Så la de en flytende gummimasse på seks millimeter, og deretter to millimeter i et nytt lag. Så var det bare å male i fargen jeg hadde valgt ut. Vipps, så var gulvet lagt. En enkel operasjon.

 

 

Det er mykt å gå på og tåler en støyt. En annen fordel er at du kan skifte farge når du vil. Da er det bare å male to nye strøk. Gulvet ”flyter” tett inntil alle vegger og glassfasaden, slik at ingen lister behøves.

 

 

Det siste er jeg spesielt fornøyd med. Stuen har fått et rent og minimalistisk uttrykk. En annen grunn til at jeg er fornøyd, er at dette er et gulv ingen andre har. Jeg har valgt en mørk, brun farge. Den står til kjøkkeninnredningen og til fargen på veggene i stuen.

 

Kanskje litt for mørkt, tenker du?

 

Det var også jeg litt redd for. Men etter å ha hyret inn en lysdesigner, ble jeg helt trygg.

 

IMG_6388

 

En lysdesigner beregner nemlig hvor mange lyskilder du trenger for å få et rom i balanse, eller kanskje det er det som heter; et hus med yin og yang i balanse. ( Det siste går jeg ikke god for. Noe jeg har lest i et kulørt ukeblad ).

 

Kjetil B.

2 Kommentarer

 • Helge Mjeldheim
  22. juli 2016 23:50

  Dette høres veldig spennende ut? Kanskje vi en dag kan få se på HUSET. Antar at det blir et spesielt skue i høstmørket☪

  • Kjetil Bjørnberg
   23. juli 2016 00:02

   Hei Helge.
   Takk for hyggelig melding! Ja, hvorfor ikke? En del arbeid gjenstår, men du får følge med på bloggen…
   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp