Dette er en blogg for deg som er hektet på bolig og interiør

Dette er en blogg for deg som er hektet på bolig og interiør

Bli med inn – bli inspirert!

Velkommen til min blogg. Her kommer jeg til å skrive om det meste som har med hus, hytte og interiør å gjøre. Og kanskje litt til.

 

Allerede da jeg var i begynnelsen av 20-årene, så jeg potensialet i boligutvikling, rehabilitering og nybygg som et levebrød. Etter hvert har også interessen beveget seg mot interiør og smarte løsninger. 

 

 

Noe av overskuddet fra byggeprosjektene mine har gjort det mulig å finansiere mine egne private bygg: En bolig på Bjorøy i Fjell utenfor Bergen, og en hytte i Hemsedal i Buskerud.

 

 

Når jeg sier drøm, er det fordi det som skjer både ute og inne, er løsninger jeg har tenkt på i årevis uten å kunne realisere dem.

Men nå gjør jeg det.

Og du kan lese om det på denne bloggen. Jeg gir deg råd og tips underveis. Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet under innleggene.

 

 

Mye har blitt pønsket ut i samarbeid med leverandører og arkitekt. Jeg har med andre ord hatt mer enn én finger med i spillet fra tegnebordet til det som skal bli til et ferdig hus og en flott hytte. Både huset og hytten er tegnet av stjernearkitekten Tommie Wilhelmsen.

Erfaringene mine vil jeg dele i denne bloggen.

Og tro meg. Det er nok av temaer å skrive om. Spesielt frem mot ferdigstillelse. Jeg vil ikke bare skrive om hvordan byggeprosessen skrider frem, men også om smarte løsninger og gi gode råd om interiør.

 

Trappehus ly

 

Jeg har erfart at det finnes utrolig mange dyktige håndverkere og fagfolk i dette landet. Og ikke minst pliktoppfyllende leverandører.

Min påstand er at de gjør det lille ekstra for ditt prosjekt, hvis du bare spør.

Underveis vil jeg selvfølgelig legge ut bilder på bloggen. I tillegg til beskrivelser av hvordan ting blir gjort, vil jeg forsøke å forklare valgene jeg tar både når det gjelder løsninger og interiør.

 

 

Ambisjonen min er en blogg som gir tips og råd, inspirasjon og forhåpentligvis litt motivasjon til å fullføre ditt eget prosjekt. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, og jeg vil forsøke å svare på alle henvendelser. Kanskje det tar en dag eller to, men svar kommer.

 

Håper du vil blir engasjert og inspirert!

 

Vennlig hilsen

 

Kjetil Bjørnberg

8 Kommentarer

 • Gerd Johanne Nyheim
  20. juli 2016 19:59

  Dette ser topp ut..Har jo hørt om prosjektet ditt, ble ikke så overrasket..
  Lykke til videre???

  • Kjetil Bjørnberg
   20. juli 2016 22:54

   Tusen takk!

   Kjetil

 • Monica Arthurson
  21. juli 2016 08:44

  Helt rått, Kjetil! Denne bloggen inspirerer og burde være på topplisten til alle med et snev av interesse for interiør og design.
  Gleder meg til å følge med videre, lykke til!

  • Kjetil Bjørnberg
   21. juli 2016 10:57

   Heisann Monica.
   Artig at du liker bloggen! Jeg kjører på med huset først, og etter hvert hytten i Hemsedal. Det er så mye å skrive om at jeg blir helt svett…men liker det. Vi snakkes.
   Kjetil

 • Rune Totland
  22. juli 2016 21:40

  Etter ca 30 år med erfaring med innredning både til privat og offentlig sektor er ditt prosjekt noe som løfter design og innredning opp på ett nivå som ligger milevis fra ferdighus og annet ! ! Fantastiske i alle ender og milevis fra tradisjonelle designere! Fantastisk prosjekt!!! Mvh Rune Totland

  • Kjetil Bjørnberg
   22. juli 2016 21:46

   Tusen takk, Rune! Fantastisk tilbakemelding.
   Mvh
   Kjetil

 • Merete Thrulsen
  24. juli 2016 13:55

  Imponerande☺?

  • Kjetil Bjørnberg
   24. juli 2016 14:00

   Hei Merete!
   Så hyggelig å høre. Håper du stikker innom bloggen i ny og ne. Jeg legger ut et nytt innlegg hver dag.
   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp