En vanvittig respons

En vanvittig respons

Jeg er i sjokktilstand ennå. Etter å ha postet et bilde av badet i en Facebook-gruppe lørdag kveld, ble det virkelig liv i leiren.

Foto: Sture Nepstad

 

Gruppen har mange medlemmer som er opptatt av interiør, det så jeg jo. Men at så mange skulle gi seg ende over av badet mitt, hadde jeg aldri trodd. Helt overveldende.

 

Les mer: Et bad med utsikt

 

Badet og utsikten slo an, for å si det mildt.

 

Vanligvis får bildene mine 10-15 ”Liker” på Facebook. I går ble det altså 1700+ ( and still counting ). Jeg fikk også utrolig mange hyggelige kommentarer. Bildet er veldig flott og er tatt av en kamerat som heter Sture Nepstad. Han jobber som profesjonell fotograf i Bergen.

 

 

Nå er jeg kjempemotivert for å fortsette å skrive og legge ut bilder og innlegg i bloggen. Jeg synes dette er virkelig artig! Hvis noen fra Facebook-gruppen ”For oss som er hekta på interiør” leser dette innlegget, tusen takk! Ble helt skjelven…

 

Kjetil B.

2 Kommentarer

 • Dag Bibow
  25. juli 2016 09:21

  Fantastisk prosjekt ? Gratulerer med et praktfullt byggverk !

  • Kjetil Bjørnberg
   25. juli 2016 09:25

   Hei Dag.
   Tusen takk for tilbakemeldingen! Blir mye mer på bloggen etter hvert. Snart begynner jeg å skrive om hytteprosjektet i Hemsedal. Følg med videre.
   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp