Corian i hus og hytte – et fantastisk materiale

Corian i hus og hytte – et fantastisk materiale

Corian er et fantastisk materiale som jeg har brukt i spisebordet og på kjøkkenet i huset på Bjorøy.

Nå har jeg bestemt meg for å få laget et Corian-bord til hytten Hemsedal. Denne gangen går jeg for et rundt bord med diameter på 240 centimeter. Jeg lager et rundt bord fordi det rett og slett blir mer sosialt. Slik som på illustrasjonen under:

 

 

Litt mer om Corian. Det er et komposittmateriale av naturlige mineraler og akryl som kan slipes når det blir slitt. Man kan bestille slike bord og møbler i ulike farger hos en møbelsnekker.

 

Materialet kan kappes og tilpasses til hvilket om helst møbel.

 

Under spisebordet er en ramme laget av stålrør hvor også bordbeina i eik er festet. En slik ramme er billig og veldig lett å få laget på bestilling, hvis du ikke sveiser selv. Fargen på bordet er «Ice».

 

 

Stoler til spisebordet på Bjorøy er bestilt. Jeg gikk for flotte Texas-stoler i brunt skinn fra tyske KFF. Mulig jeg også går for samme stoler i Hemsedal.

 

skjermbilde-2016-11-24-kl-01-08-00

 

Det runde Corian-bordet skal plasseres i hovedetasjen. Her skal det settes til liv god mat og drikke ved passende anledninger. I høytiden vurderer jeg egen kokk og fullt hus. Kan bli en feiende flott nyttårsfeiring i 2017.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp