Nye leiligheter til salgs i Stølsvegen

Nye leiligheter til salgs i Stølsvegen

Nye leiligheter er lagt ut til salgs i Stølsvegen 52. Det er visning søndag 27. november klokken 13.

Når jeg ikke bygger hus og hytte til meg selv, bygger jeg for andre. Det er slik jeg tjener til livets opphold. Dette er det samme prosjektet jeg har skrevet om tidligere. De to nye leilighetene ligger i hvert sitt bygg. Én i toppetasjen i det bakerste bygget ( 80 kvm ), og én i første etasje i det fremste bygget ( 91,5 kvm ).

 

 

Pris: 4,8 millioner kroner og 4,9 millioner kroner. P-rom: 80 og 91,5 kvm.

 

Jeg har brukt mye av den samme tankegangen i dette byggeprosjektet, som i privathus og hytte. Stikkordet er kvalitet og høy standard i alle ledd.

 

 

Kjøkkenet er bygget av Sæbø Interiør etter tegninger og løsninger fra undertegnede. Utførelse i lakkert møbelfinish. Heltre eik benkeplate med underlimt vask fra Franke. Hvitevarer er fra Miele, og inkluderer oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap med frys. Ventilator fra Siemens.

 

 

Baderomsinnredning er fra Linn Bad. Badet er helfliset og levert med 60 ganger 60 centimeter flis på vegger og gulv, med mosaikk i dusjsone. Opplegg for vaskemaskin. På gulv er det lagt enstavs parkett i oppholdsrom.

 

 

Vegger har malte flater. Malte flater i himling. Innerdører er spesialbestilt fra Knudsen Dørfabrikk i utførelsen kompakt, uten foringer eller lister, med skjulte hengsler og håndtak fra R. Bergersen.

 

 

Ytterdør bestilt etter tegning fra undertegnede, svart blank med skjulte hengsler og integrert dørpumpe. Langt håndtak i rustfritt stål. Parkering i carport.

 

 

Tips gjerne noen du tror er interessert. På forhånd takk for hjelpen og god helg!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp