Basseng er ikke bare basseng. Italienerne vil ta en titt

Basseng er ikke bare basseng. Italienerne vil ta en titt

Basseng er noe jeg klarer å få på plass før året er omme. Men ikke brukt før neste sommer.

Et basseng trenger fliser. Jeg har akkurat fått noen italienske fliser i posten. Med vogntog. De er så store at den italienske produsenten kommer ens ærend til Norge for å se om de egner seg i et svømmebasseng.

 

 

De sponser ikke flisene. Jeg må pent betale for dem. Men da de spurte om å få ta bassenget i nærmere øyesyn, sa jeg ja. De vil se om fliser av denne størrelsen tåler bruken og vanntrykket. De italienske flisene måler 1,6 ganger 3,2 meter og er på plass i kjelleren på Bjorøy.

 

 

Produsenten påstår at dette er første gang så store fliser brukes i et svømmebasseng. Jeg får plass til fire fliser i bunnen av bassenget. De ønsker også å ta bilder til produktkatalogen. Det skal de få lov til. Dermed blir vakre Bjorøy trolig et turistmål for velstående italienere neste sommer.

 

Kanskje jeg skal legge ut kåken på airbnb?

Uansett gjenstår det litt arbeid. Jeg har reist et lite arbeidstelt for å holde bassenget tørt under den siste finishen. Plasseringen er i det ene hjørnet på tomten. Rett ved bassenget har gatekunstner Nemes laget graffitikunst på veggen der dusjene skal monteres.

 

 

Jeg har ikke fortalt akkurat det til mine italienske flisevenner. Spent på om de retter linsen mot kunstverket når de skal ta bilder av flisene i bassenget. Vi får se. PS. Badesesongen åpner i april. Velkommen!

 

Kjetil B.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

topp