Vaskerommet har benkeplass og godt arbeidslys

Vaskerommet har benkeplass og godt arbeidslys

Vaskerommet er et hyppig besøkt rom hos meg.

Ikke fordi jeg fyller vaskerommet med klær og sengetøy hele tiden, men fordi rommet er lyst, praktisk og funksjonelt. I tillegg er jeg en skjortefantast som liker nystrøkne skjorter for alle anledninger.

 

 

Men hvordan planla jeg vaskerommet? Det handler mye om funksjonalitet og størrelse. Det måtte være stort nok til å håndtere hele huset. Mange ser på vaskerommet som et nødvendig onde og nedprioriterer det.

Man glemmer for eksempel skikkelig arbeidslys, skap- og benkeplass. Jeg sørget for at dette var med på listen.

Jeg har jo også et boblebad i toppetasjen som skal brukes på varme kvelder.

 

 

Gjestene kaster brukte håndklær i sjakten like ved. Skittentøyet havner i en pen liten bunke ved vaskemaskinen. Gulvet er dekket av store fliser og er lett å holde rent.

 

 

Som det ordensmenneske jeg er, har jeg også laget en lite huskeliste for å holde det ryddig. Jeg sørger for at vaskemidler, stativ for mopper og vaskefiller har sin faste plass.

 

vaskerom

 

Også korger for sortering av rent tøy kommer snart på plass. Sokker, undertøy, treningstøy osv. Korgene skal kjøpes på IKEA. Tørketromlene forsøker jeg å begrense i bruk, mest for å spare strøm, men også for at jeg liker lufttørket tøy best. Jeg synes definitivt det blir en litt friskere lukt av plagg som tørkes i det fri.

 

Kjetil B.

4 Kommentarer

 • Alexandra
  5. oktober 2016 12:43

  Hei.

  Hvorfor har du valgt vaskemaskin og tørketrommel i høyden? Ser at mange velger det for tiden… Er det virkelig så praktisk, og ønsker en ikke heller enda mer benkeplass?
  Er i byggeprosess så tar med meg alle tips og triks jeg kommer over 😉

  Hilsen
  Alexandra

  • Kjetil Bjørnberg
   5. oktober 2016 12:48

   Hei Alexandra.
   Jeg laget godt med benkeplass også på motsatt side av rommet. Derfor valgte jeg å plassere dem i høyden. Det handler om å spare ryggen litt. Slipper å bøye meg. Herved anbefalt.
   Mvh
   Kjetil

 • Villen
  16. november 2016 11:57

  Hei,
  hvor er vaskeromsinnredningen fra?

  • Kjetil Bjørnberg
   16. november 2016 20:47

   Hei.
   Den er fra IKEA.
   Mvh
   Kjetil Bjørnberg

Legg igjen en kommentar

topp