Det er ikke dyrt å bruke møbelsnekker

Det er ikke dyrt å bruke møbelsnekker

Det kan være vanskelig å få badet akkurat slik man vil ha det.

Jeg hadde en idé om gjøre badet brukervennlig og samtidig rent og stilfullt. Og etter min smak. Jeg forsøkte først å få det til med standardmøbler for baderom, men fant fort ut at jeg måtte bruke fantasien. Og en møbelsnekker.

 

 

Jeg må innrømme at jeg var litt i tvil om hvilken farge og hvor vågal jeg skulle være, men jeg fant etter hvert ut at jeg skulle gå for kobber som en av ingrediensene på badet.

 

 

Møblene er skreddersydd av møbelsnekker med aluminiumslakkering på møbler og skrog. På dørene ved siden av sminkebordet valgte jeg kobberlaminat, og de innfreste håndtakene i alle skuffer fikk samme kobberplate.

 

 

Kobber er et av elementene jeg også har valgt i de to øverste etasjene i huset.

 

 

Det er noen som har spurt meg om det er råflott og dyrt å bruke møbelsnekker for å få det slik jeg vil ha det. Selvfølgelig kan det bli rådyrt. Men det trenger ikke å bli slik. Bruk fantasien og spør om kostnad. Du vil garantert bli overrasket.

 

Ut

 

Har du tenkt på at det går an å bruke billige skrog på skuffer og skap?

Da får litt mer å rutte med på de ytre flatene. Nå har ikke jeg oversikt over alle prisene til landets møbelsnekkere, men jeg ville absolutt spurt hvis du vil ha det litt spesielle.

 

 

Jeg personlig ble overasket over både prisnivå og mulighetene det gir å bruke proffe folk når man ønsker å bevege seg litt bort fra standardløsningene.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp