Bolig til salgs…

Bolig til salgs…

Bolig selges! Nei da, ikke på Bjorøy. Jeg driver med andre prosjekter enn bare hus og hytte til meg selv.

Bolig- og eiendomsutvikling er slik jeg tjener til livets opphold. I Stølsvegen i Arna er fire av åtte leiligheter ferdig og solgt. Noen har allerede flyttet inn.

 

 

Dette er leiligheter som er bygget med samme tankesett som på Bjorøy. Litt funkis og mange delikate løsninger. Jeg har selvfølgelig laget samme putting-green her som på Bjorøy. Den er blitt litt større enn min private, og kan sikkert kombineres med bord, stoler og utekos om sommeren.

 

 

Granittfliser på gangveien knytter sammen boenhetene med fire leiligheter hver. Jeg kommer til å vise innsiden i et senere innlegg, og fortelle litt om løsningene jeg har valgt.

 

 

Alle boligene leveres nøkkelferdige og er fra 78 til 95 kvadratmeter. Prisene ligger på mellom fire og fem millioner kroner per enhet. Arna har et stort potensiale for boligutviklere. Dobbeltspor på toglinjen åpner i 2021.

 

 

Med avganger titt og ofte blir Arna mer sentralt enn Åsane. I tillegg slipper man morgenrushet ved å ta toget. Er du hektet på vinterliv har du Kvamskogen som bare er 35 minutter unna med bil. Har du lyst på en toppmoderne leilighet, ta turen innom på visning.

Adressen er Stølsvegen 52.

Håndverkerne lar deg sikkert ta en kjapp titt på leilighetene, som er helt ferdig i dag. Velkommen!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp