Hemsedal skisenter åpner fredag! Sesongen er i gang

Hemsedal skisenter åpner fredag! Sesongen er i gang

Hemsedal og starten på skisesongen er noe jeg ser frem til hvert år.

Med hyttebygging har jeg et påskudd for å tilbringe mye tid i dalen. Bildet over og under viser Hemsedal tidligere denne uken:

 

 

Jeg har selvfølgelig registrert at det er litt diskusjon rundt prisen på sesongkort i Hemsedal. For én person er prisen grei, men den blir muligens litt voldsom for en familie på fire? Men hva vet jeg. Sesongkort er uansett et «must» for en skigal mann som undertegnede. Bildet under er tatt sent i skisesongen i fjor, og viser undertegnede i fri flyt.

 

 

Jeg har et godt påskudd for å tilbringe mye tid i dalen i vinter. Snøen har skapt litt merarbeid på tomten i det siste. Jeg har brukt litt tid på å smelte vekk snø og is utendørs. Når det gjelder fremdriften på hytteprosjektet, går foreløpig alt etter planen. Jeg håpet en stund å ha alt klart før jul, men det gikk ikke. Jeg hadde en del andre prosjekter som stjal litt for mye tid.

 

 

Men jeg kommer til å klare å få deler av hytten beboelig før jul. Dermed blir det innredning av etasjene innendørs som kommer til å oppta tiden min utover vinteren. Og det er dette arbeidet jeg elsker. Jeg har funnet en smart løsning for veggene innendørs. Hva jeg skal gjøre, blir tema i et senere innlegg. Men klokken 0900 fredag begynner disse stolene å gå:

 

 

Om jeg skal på ski i helgen? Tror ikke jeg får tid til det. Men jeg kommer grusomt tilbake. God helg i snøen!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp