Oppkjørselen er ferdig

Oppkjørselen er ferdig

Jeg har valgt solide granittfliser i oppkjørselen.

Granitten ble lagt på betongdekket uten store problemer. I prinsippet er det samme fremgangsmåte her, som ved legging av fliser innendørs.

 

 

Granitten er festet til underaget med en tokomponentlim.

Den tåler virkelig mye. Både vekt, vind, kulde og mye fukt.

Etter litt om og men valgte jeg å installere varmekabler i oppkjørselen. Jeg sier om og men, fordi jeg vet en slik løsning kan være en stor kilde til strømsløsing. Men så lenge jeg har en løsning som slår av varmekablene på ulike tidspunkt, mener jeg det er innenfor. Dessuten ønsker jeg ikke en strømregning som virkelig svir i vinterhalvåret.

 

DSC_6389

 

Varmekablene skal brukes med omhu og bare når det er nødvendig.

 

IMG_9024

 

Ved is og mye snø sørger de for rask oppvarming og bart underlag. Så slås de av for ikke å sløse med strømmen. Inngangsdøren er midlertidig og skal skiftes med en eikedør. Det blir også glasstak over inngangspartiet.

 

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp