Noen ord om arkitekten

Noen ord om arkitekten

Noen ord om arkitekt Tommie Wilhelmsen som har tegnet hus og hytte.

Han holder til i Stavanger og er kjent for en rekke nyskapende hytte- og boligprosjekter. Som prisbelønnet arkitekt står han bak noen oppsiktsvekkende prosjekter.

Utsiktspunktet som henger mange hundre meter over Aurlandsfjorden, er ett av dem.

I tillegg  har tegnet mange spektakulære villaer. Noen av disse er beskrevet i en egen bok. På hjemmesiden presenteres kontoret slik: «Våre satsningsområder er private boliger og hytter, samt den klassiske arkitektoppgaven med å bygge gode steder å være og bo. Vi ønsker oss oppdragsgivere som vil ha unike hus og hytter, og som ønsker en arkitekt som både fokusere på helheten og de minste detaljer.»

 

 

«Stedets basiselementer som vær, vind, landskap, terreng, sol, lys, himmelretninger og klima ligger til grunn for all prosjektering. Det betyr at vi tidlig i prosessen fokuserer på å finne rett plassering i terreng, og at huset skal fungere både på morgen og kveld enten det er sol, regn, frisk bris og på alle årstider. Hvert hus er et unikt prosjekt, som er designet for situasjonen og stedet det står på.» Under ser du traileren for en dokumentar om Wilhelmsen fra 2013.

 

 

 

Dette er en arkitekt jeg anbefaler på det sterkeste. Han er lydhør, men bestemt. Og som regel finner vi en løsning på de mindre detaljene som skal til for at jeg skal bli fornøyd. Han er herved invitert på en middag i hytten når den står ferdig.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp