Nattbord som passer i alle soverom

Nattbord som passer i alle soverom

Nattbord ble en utfordring. Jeg valgte å tegne dem selv.

Jeg ville ha nattbord som oppfylte bestemte krav til funksjonalitet, i tillegg skulle de være fine å se på. Ledningen til nattbordlampen måtte være skjult, og det måtte være plass til en bok og en mobil.

 

Jeg fant ingen slike bord i butikken.

 

Etter å ha tegnet en skisse med mål, bar det til møbelsnekkeren.

 

 

Etter et par dager begynte nattbordene å ta form.

 

 

Bildet er tatt på snekkerverkstedet. Plass til sokkelen på lampene er frest ut etter mål. På baksiden er det frest ut et spor til ledningen. Dermed ligger den skjult inntil veggen.

 

nattbord

 

Bordene er laget av eikefinér. Jeg har fire soverom i huset. Tre av dem er gjesterom. Alle har fått nattbordene jeg har laget.

 

 

Nattbordlampene har en egen touch-funksjon på sokkelen.

 

Les mer: Lampe med touch

 

En kjapp berøring og det lyser! Jeg hater å fomle i halvsøvne etter en lysbryter som befinner seg et eller annet sted i mørket.

 

 

Men tilbake til nattbordene. Dette er typisk meg. Hvis jeg ikke finner noe som passer inn, forsøker jeg å få det laget. Jeg synes nattbordene er så fine at jeg vurderer å åpne en liten nettbutikk. Kanskje jeg skal bestille 100 nattbord fra møbelsnekkeren. Hva tror dere? Kan dette bli en liten hobby og bigeskjeft for meg? Har fryktelig lyst å prøve. Ville du hatt et slikt nattbord på veggen?

 

 

Kjetil B.

 

2 Kommentarer

 • Tom Tumyr
  22. august 2016 13:05

  Virkelig smarte og elegante løsninger i dette fenomenale huset!

  • Kjetil Bjørnberg
   22. august 2016 13:20

   Hei Tom!
   Legger meg i selen, ja!
   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp