Møbeldesign med spennende løsninger

Møbeldesign med spennende løsninger

Møbeldesign er ofte råflott å se på. Men det er et pluss med smarte løsninger i tillegg.

De to gründerne i designstudioet «Dare to» ønsker å lage en ny, norsk møbelklassiker. Designstudioet står bak møbeldesign med smarte løsninger. På interiør- og møbelmessen i Bergen viste de fram ”byggeklossene” for publikum på egen stand.

 

 

– Tanken bak er at man kan begynne med en liten treplate og bygge på etter hvert. Helt perfekt for studenter på vei fra hybel til fast jobb og egen leilighet. Dette er et møbel man kan ta seg gjennom hele livet, sier interiørdesigner Hege Åbelvold.

 

 

Og det er et helt genialt system hun har designet sammen med medgründer og interiørdesigner Anniken Zahl Furunes, som i mange år også har jobbet som interiørfotograf. – Vi håper vi er på sporet av en ny, norsk klassiker, sier Furunes.

 

 

Jeg må si meg enig. Dette passer inn overalt. Jeg tror til og med jeg kunne montert systemet i boden, garderoben, i yttergangen eller på et av badene. I små hull i treplatene i møbelsystemet kan man feste pinner. Disse låses på en genial måte med en enkel vridning. De to designerne har patentert løsningen.

 

 

I Bergen viste de frem løsninger for entré, gang, kjøkken, stue og baderom. Modulsystemet for oppbevaring har selvfølgelig fått et meget treffende navn: «Organize». Systemet er inspirert av arbeidstavler for håndverkere. Alle produktene som designes av «Dare to» produseres i Norge med norske materialer.

 

 

– Det handler om kvalitet, bærekraftige løsninger og ansvarlig produksjon, ifølge de to.

 

 

 

Norge er i høyeste grad et spennende designland. Av og til må man bare være litt oppmerksom på alt det nyskapende som skjer. Jeg oppdager nye ting hele tiden! Sjekk ut hjemmesiden til Dare to.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp