Benken på kjøkkenet har fått egen kjøleskuff

Benken på kjøkkenet har fått egen kjøleskuff

Benken har fått en smart, liten kjøleskuff med det jeg trenger til frokost og kvelds.

To kjøleskuffer er bygget inn i benken. Én skuff med pålegg og drikke, og én med litt grønt. Den praktiske kjøleskuffen gjør at jeg kaster lite mat. Den inneholder alt jeg trenger til en sunn frokost.

 

 

Med brødfjøl på benken over, har jeg en lett vei til frokosten med et lite trykk på døren under.

 

 

Kjøkkenet har allerede fått en liten oppvaskskuff som tar unna de små stablene med kjørler.

 

Les mer: Eneboer og smarte løsninger

 

Jeg ville ha en tilsvarende løsning for pålegg og drikke. Mindre plass, mindre sløsing.

 

8166D4B9-0336-4E7D-898E-616D3465168B

 

Den smarte løsningen så jeg i et interiørmagasin for noen år siden. Det er et lite kjøleskap med skuffer som har fått fronter. Jeg fikk laget fronter som selvfølgelig står i stil med resten av kjøkkenet. Skuffen har en push-løsning som gjør den lett å betjene. Et lite trykk, og skuffen kommer ut med pålegg og drikke.

 

 

Det store kjøleskapet står i et eget avlukke. Og det er dette som er fordelen ved ikke å gå for standardmøbler. Alt kan tilpasses. Bygg kjøkkenet fra bunnen, med dine egne løsninger. Mål opp takhøyde og lengde. Møbelsnekkeren fikser resten!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp