Kjøkken kan bli god butikk. Jeg satte opp et lite i kjelleren

Kjøkken kan bli god butikk. Jeg satte opp et lite i kjelleren

Kjøkken i kjelleretasjen var ikke helt i mine tanker da huset på Bjorøy ble tegnet.

Men jeg kom heldigvis på en ting; blir huset stort og tomt, kan det være at jeg leier ut underetasjen. Her er både soverom og egen inngangsdør. Og et kjøkken.

 

 

Jeg tror mange huseiere med kjellerareal burde tenkt i samme baner. Investeringen er ikke stor. Rundt 100.000 med hvitevarer. Det tjener man fort inn igjen med en leieboer i huset. Dessuten stiger verdien med mulighet for utleie.

 

 

Mitt lille kjellerkjøkken kommer fra IKEA. Jeg har tilpasset litt med meterstokk og sag. I stedet for fliser, brukte jeg en glassplate. Denne limte jeg rett på veggen og tettet med litt silikon.

 

 

Gjør du det samme, bruk gjennomsiktig lim. Ellers blir det stygt. Kjøkkenkroken ligger vegg i vegg med den planlagte hjemmekinoen, og den har akkurat det jeg trenger for å fôre gjestene under filmen:

 

 

En mikrobølgeovn for popcorn, selvfølgelig. Ikke til meg, gud forby. Her går det i grønnsaker og vann.  Kjøleskap med diverse drikke er på plass. Det samme er oppvaskmaskin og komfyr. Alt man trenger uten å måtte gå opp alle trappene til toppetasjen for å hente drikke, glass og mat.

 

 

Kan du montere kjøkkenet selv? Ja, men tukling med rørkoblinger overlater man til rørleggeren. Ellers kan det fort bli veldig dyrt.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp