Jeg har avrundet kjøkkenbenken mot flisene

Jeg har avrundet kjøkkenbenken mot flisene

Dermed unngår jeg at smuss fester seg i overgangen mellom benk og fliser. 

Fargenyansene passer perfekt til fargen på gulvet, kjøkkeninnredningen og møblene. For å spare meg for arbeid, målte jeg opp flisebrettene og tilpasset skapene rundt. Slik slapp jeg å kutte i glassflisene.

 

Les mer: Jeg valgte benkeplater i Corian

 

Dette handler om god planlegging da kjøkkenet ble tegnet. Vanligvis så tilpasses flisene etter skapene, og ikke slik jeg har valgt å gjøre det.

 

 

Jeg har alltid irritert meg over at det fester seg skitt og smuss i overgangen mellom fliser og benkeplater. Ved å bue selve benkeplaten, blir det plutselig veldig lett å holde kriker og kroker rene. Et sveip med oppvaskluten er nok.

 

 

Materialet i Coran-benkeplatene kan man forme slik man ønsker det.

 

 

PS. Bruk lys lim når du fester glassflisene. Ellers kan man se limet gjennom flisene. Etter at flisene på bildet var på plass, ble fugemassen påført. Glassmosaikken fant jeg ved en tilfeldighet hos flisebutikken jeg bruker. Litt flaks skal man ha.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp