Hytten får høye dører og hjemmesnekret veggpanel

Hytten får høye dører og hjemmesnekret veggpanel

Hytten i Hemsedal vil få løsninger jeg har pønsket ut gjennom mange år i byggebransjen. Og imens daler snøen ned…

Jeg kommer til å ta en del løsninger jeg har brukt i huset på Bjorøy og overføre til hytten. Alle dørene vil gå fra gulv til tak i plan med veggene.

 

 

Dette tror jeg vil bli svært pent og en litt uvanlig løsning i en hytte. På Bjorøy har jeg brukt laminerte stendere ( gjør reisverket sterkere og man unngår at veggen buler ) kledd med OSB-plater og deretter gipsplater. Dørene er i kompakt utførelse med tyngde og demping for myk lukking.

 

 

Veggplatene blir spesielle. De er bestilt fra Belgia og ankommer landet i løpet av uken. Vel fremme i Bergen skal platene CNC-freses og lakkeres i ulike fargenyanser til de ulike rommene de skal monteres. Jeg har tegnet et spesielt lukkesystem for platene slik at de kan monteres sømløst på alle veggene.

 

 

Hvis dette fungerer slik jeg tror, vurderer jeg å ta patent på løsningen. Og da snakker vi storimport av plater, tilpassing her i Norge og deretter ut til kunden på spesialmål.

 

 

Jeg gleder meg til jeg kan vise frem den første veggen dekket av plater. Alle veggene innvendig skal etter planen være ferdig i løpet av desember. Imens daler snøen ned i Hemsedal. Jeg bør ta vel ta meg en tur i bakken snart…

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp