Hjemmekontor ble laget i en liten nisje

Hjemmekontor ble laget i en liten nisje

Hjemmekontor er noe jeg måtte ha. Men hvor?

Jeg lurte lenge på om jeg skulle innrede et helt rom til hjemmekontor. Men problemet ble at jeg ikke fant et egnet sted i huset. Jeg forkastet planen om et eget rom. Løsningen fant jeg i første etasje.

 

 

I nisjen ved utgangsdøren som leder ut til trappen ned til bassenget.

 

 

Jeg monterte to pulter på hver side av nisjen. Med PC og en stol har jeg en liten arbeidsplass som jeg kan bruke i fred og ro. Også en skyvedør er på plass.

 

 

Et par tips til et godt arbeidsrom: Mal veggene i lyse farger. Spesielt hvis rommet er lite. Det virker mye større med hvite vegger og godt arbeidslys.

 

 

Veggene i nisjen skal utnyttes etter hvert. Det er god plass til hyller og oppslagtavle. En tur på IKEA gir nok av inspirasjon til arbeidsrommet. Billig er det også. Og selvfølgelig skal jeg kjøpe små bokser til oppbevaring av penner og minnepinner.

 

 

Mange har ubrukt areal i huset. Har du sjekket under trappen? Her er det muligheter.

 

 

Passer ikke pult og hyller, tilpass med meterstokk, sag og skruer. Det er ikke så mye som skal til for å få laget en praktisk og koselig arbeidskrok.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp