Glassfasaden i kjelleren er på plass i Hemsedal

Glassfasaden i kjelleren er på plass i Hemsedal

Glassfasaden i kjelleren er på plass. Den sikrer utsikten til nydelige Hemsedal.

Nå kan jeg snart pakke ut denne delen av hytteprosjektet. Foreløpig er deler av bygget under presenning mens det bygges. Den store glassfasaden ble montert i forrige uke.

 

 

Men slik er utsikten. Bildet under ble tatt i sommer, før snøen begynte å dale ned.

 

 

De store vinduene er montert i aluminiumskarmer. På bildet under ser dere TV-stuen. På veggen til venstre kommer det etter hvert en flatskjerm.

 

 

Den monteres der dere ser det forsterkede punktet på veggen. På motsatt side skal jeg få møbelsnekkeren i sving med å bygge en stor og myk sofa for avslapping.

I enden på terrassen ute, har jeg laget en liten utebod.

Der har jeg plassert ett av fire fordelerskap som holder styr på gass til kjøkken og peis. I tillegg fordeler skapet vannbåren varme i rørene under den hvite sementen. Jeg vil også montere et skistativ på skråveggen. Og en vask for å skylle skistøvlene. Den lille skiboden får selvfølgelig også skotørker.

 

 

Om jeg er i rute? I forhold til den nye tidsplanen, ja absolutt. Jeg kan trolig bo i hytten før jul. Det går faktisk litt fortere nå enn jeg trodde på forhånd. Men ferdig blir jeg nok ikke før langt ut på våren.

 

Kjetil B.

2 Kommentarer

 • Alexandra
  7. desember 2016 11:18

  Har du valgt aluminium som materiale på alle vinduer? Har du valgt det samme i huset ditt?

  /Alexandra

  • Kjetil
   12. desember 2016 23:32

   Hei Alexandra
   Beklager sent svar, men litt travelt nå før jul med prosjekter og hytten som må være beboelig før jul.
   Ja alle vinduer og dører er i aluminium og dette materialet har jeg også pulverlakkert fordi ren aluminium kan bli litt stygg over tid i vær og vind.
   Jeg kan anbefale dette på det varmeste siden det er vedlikeholdsfritt og vil være like fint i hele min levetid….
   Wicona er produsenten av aluminiumsprofilene, låsesystemer og det finnes mange varianter av måten en har åpning i vinduer og dører. I kost så er det noe dyrere enn tre, men over tid så lønner denne investeringen seg.
   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp