Fem soverom og fire bad gir god komfort i Hemsedal

Fem soverom og fire bad gir god komfort i Hemsedal

Fem soverom og fire bad er planlagt i hytten. Jeg har tatt med i regnestykket mulighet for utleie.

Jeg har ikke tenkt å bosette meg i Hemsedal når hytten er ferdig. Til det er det for mye å gjøre med andre prosjekter. Men dette prosjektet er noe av det artigste jeg har gjort til nå.

Det blir fem soverom.

Jeg går for Svanemadrasser til gjester og meg selv. Disse har jeg også i boligen på Bjorøy. Litt dyrt er det, men alt for gjestene, også på hytten.

 

 

Soverommene får alle garderober. På hemsen må gjestene dele bad. I kjelleren er det bad og garderobe i tilknytning til hvert soverom.

 

 

Badene blir litt annerledes enn badene jeg vanligvis bygger. Jeg bruker bare fliser i selve dusjsonen. Hvit betong på gulv og eikefinér på veggene. Veggene skal beises i ulike farger og deretter påføres matt lakk. Dermed blir også veggene vannavstøtende, selv om det neppe kommer mye vann i kontakt med panelet.

 

 

Det blir utleie i deler av vintersesongen, men jeg reserverer nok hytten for meg selv, familiemedlemmer og venner i høytider som jul og påske.

 

 

Det blir ikke bare hytteutleie. Jeg kommer nok til å sy en pakke med bil, kokk og heiskort på kjøpet. For dem som ønsker litt mer. Men hytten blir selvfølgelig leid ut som bare hytte også. Velkommen om litt!

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp