Boblebadet venter. Snart kommer sommeren tilbake!

Boblebadet venter. Snart kommer sommeren tilbake!

Noen flere enn meg som venter på sommeren? Boblebadet venter også på sine første gjester.

Men det var dette regnet vi har hatt i sommer. Jeg håper virkelig vi får en varm høst. Badekroken er plassert ute på plattingen jeg har bygget i forlengelsen av stuen. Gjestene kan gå fra stuen til utebadet, kose seg med et lite glass, og deretter ta en varm steamdusj på baksiden av huset.

 

 

Her er det også en sjakt ned til vaskerommet for lett ekspedering av brukte håndklær. Bildet under er fra byggeperioden i vår. Uteplassen var tørr og fin under presenningen mens arbeidet pågikk.

 

 

Boblebadet ble plassert i fordypningen du ser på bildet under.

 

 

Selve badet har plass til seks personer. 70 dyser sørger for deilig massasje. Badet rommer 1500 liter vann, har liggesete og fotmassasje. Utsikten er fantastisk uten presenning. Slik ser det ut nå:

 

 

Vurderer du boblebad selv? Det gjør underverker for stive og støle muskler. Men husk god rengjøring for å unngå bakterievekst.

 

  • Personlig hygiene før og etter bruk.
  • Bruk én boblebadtablett ( med klor ) for hver person i badet.
  • Tøm boblebadet for vann regelmessig.
  • La det tørke helt før ny påfylling.
  • Bruk rensemiddel, og desinfisér minst en gang i måneden ( Kilde: Folkehelseinstituttet ).

 

I tillegg er det viktig å holde boblebadet under konstant oppsyn når barn bruker det. Boblebadet bør også sikres når det ikke er i bruk med lokk eller duk. Og da er det bare å vente på litt varmere vær.

 

 

Og denne solnedgangen.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp