Armatur på kjøkken og bad: Dyrt med god design?

Armatur på kjøkken og bad: Dyrt med god design?

Armatur må av og til skiftes for å unngå vannskader. Bruk muligheten og bytt til noe mer eksklusivt enn hyllevarer.

Jeg ble overrasket over hvilket armatur jeg fikk da jeg la et par hundrelapper ekstra på bordet. Ikke bare gikk jeg opp en design- og prisklasse, men mest sannsynlig også i holdbarhet og kvalitet.

 

 

Jeg foretrekker produsenter som legger mye ned i god design. For eksempel gjør et stående armatur badet litt mer eksklusivt.

 

 

Jeg synes det ser ut som en liten statue. Og det er praktisk å ha det frittstående ved badekaret. Lett å få tak i dusjhodet, uansett hvordan jeg velger å ligge i badekaret.

 

 

Bør du høre på anbefalingen til rørlegger når det gjelder valg av armatur? Selvfølgelig. De er fagfolk. Men husk at de ofte kjøper inn store kvanta av et bestemt merke. Dermed har de ikke så mange valgmuligheter. Dyktige fagfolk blir ikke sure hvis du foreslår noe du selv liker. Husk alltid å velge kvalitet.

 

 

Håndverkere har yrkesstolthet og er fagutdannet. De vil aldri montere noe de vet kan stå i fare for å gå i stykker etter kort tid. Bruk kjente merkenavn, også på de mer dyrere alternativene. Og hvor mange armaturer har man egentlig behov for i et vanlig hus? Spander litt ekstra på de få armaturene i huset. Du blir garantert mer fornøyd!

 

Kjetil B.

2 Kommentarer

 • Alexandra
  30. oktober 2016 15:35

  Hva slags merke har du gått for her?

  • Kjetil Bjørnberg
   30. oktober 2016 15:41

   Hei Alexandra.

   Merket er Grohe.

   Mvh
   Kjetil

Legg igjen en kommentar

topp