3D-fliser på gjestebadene ble stilig

3D-fliser på gjestebadene ble stilig

3D-fliser er utrolig tøft og setter en ekstra spiss på ethvert bad.

Jeg har bygget gjestebad i alle etasjene i huset på Bjorøy. På to av badene har jeg brukt lyse 3D-fliser. Disse gir en tøff effekt, spesielt når lyset falle på flisene fra spottene i taket.

 

 

Noe av det artigste jeg gjør er å bygge bad. Da huset på Bjorøy ble tegnet, dro jeg på og la inn bad i tilknytning til alle soverommene i huset.

 

 

Alle badene har klassisk utforming med store fliser på vegger og gulv, varmekabler og baderomsinnredning som står i stil til flisene.

 

 

Jeg har valgt å gå for baderomsløsninger som har lang holdbarhet. Både i valg av fliser og baderomsmøbler har jag valgt å tenke kvalitet fremfor kvantitet.

 

 

Rene og elegante flater er et annet stikkord. Det er pent å se på, og lett å holde rent.

Jeg er ikke en stor tilhenger av flisekolonner.

 

 

Men det handler jo selvfølgelig om smak og behag. Flisekolonner brukes som pynt og består av mindre fliser som går i et bånd midt på veggen. Dette var svært populært bare få år siden, men er mindre etterspurt i dag.

 

 

Det som definitivt er inn i dag, er store veggfliser og farger. Også marmor er i vinden. Jeg har forsøkt å være minimalistisk og tidløs på gjestebadene. Jeg tror jeg har lykkes bra med det.

 

Kjetil B.

Legg igjen en kommentar

topp